Не се повишава натоварването върху здравната система, но тя все

...
Не се повишава натоварването върху здравната система, но тя все
Коментари Харесай

Д-р Иван Маджаров: Здравната система все още се задъхва, мерките трябва да останат за празниците

" Не се покачва натоварването върху здравната система, само че тя към момента се задъхва ". Това съобщи ръководителят на Българския лекарски съюз доктор пред БНР. Той посочи, че случаите на болни хора не понижават и по тази причина БЛС прикани за опазване на противоепидемичните ограничения и по време на идните празници за Коледа и Нова година.
" Науката не е разкрила нищо което да се оправи с предаване на инфекциозно заболяване - или изолираност, с цел да прекъсне веригата за предаване от човек на човек, или намиране на лекарство, което да нападна причинителя, или ваксина, която да основава имунитет в човешкия организъм ", уточни лекарят и разяснява, че доверието във имунизациите е решение, което всяко общество ще би трябвало да вземе за себе си.
 Лекарското съсловие е срещу разхлабване на ограниченията преди Коледа Лекарското съсловие е срещу разхлабване на ограниченията преди Коледа
Българският лекарски съюз е срещу облекчение на ограниченията против COVID-19 преди празниците. Това съобщи доктор Иван Маджаров, шеф на съ...
Той дефинира имунизацията против Covid-19 като опция на рестриктивните мерки и затварянето на стопанската система. " Само осведоменият избор би дал опция на всеки човек да вземе вярното решение ", акцентира доктор Иван Маджаров. Лекарите имат опция да дават разнообразни гледни точки и представителят на БЛС в НОЩ ще бъде от извънболничната помощ, изясни доктор Маджаров по отношение на решението, взето по-рано през днешния ден на среща при премиера с управлението на съюза и здравния министър, за по-добра съгласуваност представител на лекарския съюз ще се включи в работата на Националния действен щаб.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР