Не се коментира вариант с подаване на оставката на правителството,

...
Не се коментира вариант с подаване на оставката на правителството,
Коментари Харесай

Каракачанов: Вариант с оставка на кабинета не се коментира

Не се разяснява вид с подаване на оставката на държавното управление, както и лични смени на министри, съобщи в Долна Митрополия вицепремиерът.
Той разяснява новосъздадената партия на „ Републиканци за България “.
 Красимир Каракачанов: Няма по какъв начин да се случи безусловна капитулация и служебно държавно управление Красимир Каракачанов: Няма по какъв начин да се случи безусловна капитулация и служебно държавно управление
“Предложих на премиера и президента в името на това да има успокоение да се пристъпи към разговор. За страдание следим, че прочие..
„ Може би основава някакви страсти в партията ГЕРБ и основателно. Когато някой, който е бил фактор, незаобиколим в тая партия, и в един миг реши да прави нова партия, а и на всичкото от горната страна да почне да подлага на критика, в това число интервали и неща, в които е взел участие, няма по какъв начин да не ги нервира, само че в политически проект, какво ще промени, надали нещо доста “, съобщи Каракачанов, който откри новата образователна година във Висшето военновъздушно учебно заведение „ Георги Бенковски ” в.
Курсантите от випуски 2024 и 2025 поставят през днешния ден клетва, а с церемонията се открива новата образователна година в учебното заведение, което беше възобновено от началото на тази година с решение на Народното събрание от 18 април 2019 г.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР