Не се излъчи достатъчно ясно послание от двете пресконференции, които

...
Не се излъчи достатъчно ясно послание от двете пресконференции, които
Коментари Харесай

Мила Мошелова: Не се излъчи достатъчно ясно послание от двете пресконференции, които видяхме късно снощи

Не се излъчи задоволително ясно обръщение от двете конференции, които видяхме късно нощес. Усещането е, че в ГЕРБ има повече неспокойствие, до момента в който ПП-ДБ оставиха усещането, че те по-скоро излъчват неразбиране от това, което се случва. Едните приказваха за персони, другите - за процеси. Надяваме се да съумеят да намерят някакъв общ звук, тъй като този непотребен метод за основаване на напрежение и търсене на социална поддръжка без лъчение на ясно обръщение в действителност е извънредно деструктивен за доверието в договарянията оттук насетне, без значение дали ще продължат или не, съобщи в Българска национална телевизия „ Денят стартира " Мила Мошелова.

За жал този преговорен развой, който назоваха предпазлив и градивен, демонстрира, че даже и в този момент да се схванат ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ, не могат да продължат да работят съответно дружно, тъй като парадигмите, от които изхождат са тотално разнообразни, несъвместими. В последния миг те се взеха решение да създадат едно ясно съдружно съглашение, само че в последния миг няма по какъв начин да се роди нищо ползотворно за жителите, счита Марая Цветкова.

Според Атанас Радев от конференциите нощес видяхме, че връзките в обединението са за това кой ще господства в това държавно управление и надлежно по какъв начин ще се взимат решения. Очевидно съдружния механизъм го няма. Говори се от една страна за персони и личен състав на Министерски съвет, въпреки това се приказва за промените.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР