Не само в България, но и в световен мащаб не

...
Не само в България, но и в световен мащаб не
Коментари Харесай

Защо Радостин и Ива Кузманови са спрели да правят секс за почти 2 години

Не единствено в България, само че и в международен мащаб не са доста известните персони и инфлуенсъри, които разкриват в елементи персоналните си връзки с половинките си.

Радостин и Ива Кузманови, които се ожениха през 2021 година, обаче са от тези, които считат, че няма нищо неприятно в това човек да споделя персонални неща. Направиха го и в подкаста на Неделчо и Ния-Косара " На среща ".

В него водещите канят известни двойки и им задават какви ли не въпроси по отношение на персоналния им живот, а множеството от тях не се свенят да споделят. В случая на Радостин и Ива разбираме, че преди време двамата са взели решение да спрат да вършат секс, до момента в който не се оженят.

Радостин споделя в подкаста, че концепцията е била негова и тъй като по това време двамата са водели връзка от разстояние и са се виждали през две седмици, са прекарвали времето си дружно в правене на секс. Ето за какво един ден е решил да предложи на Ива да спрат да вършат секс, до момента в който не се оженят.

В техния случай не става въпрос за месец или два, а за почти две години без секс. Двамата обаче настояват, че точно този интервал ги направил доста по-близки и свързани прочувствено един с различен, а освен физически. Съвсем неотдавна пък двамата оповестиха, че чакат и първото си дете.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР