Не само ръстът на цените на бензина е в състояние

...
Не само ръстът на цените на бензина е в състояние
Коментари Харесай

Изпаренията на бензин предизвикват страх и агресия

Не единствено растежът на цените на бензина е в положение да провокира експанзия. Това прави и самият бензин, настояват американски учени. Ако ненадейно почуствате необяснима завист или паника, до момента в който зареждате автомобила си, не се подтискайте. Изпаренията на бензина могат да провокират мощна експанзия.

При опити с плъхове, които били подлагани на бензинови изпарения, се оказало, че откакто се надишат с бензин, гризачите стартират да се бият и да изпитват неоснователен боязън. Според учените при изпаряване на бензина се получава щета в някои мозъчни кафези и това води до смяна на държанието.

Учените предизвестяват, че бензиновите изпарения, които дишаме, могат да повлияят на физическото и психическото ни здраве. Милиони хора вдишват парите на горива, като зареждат колите си всеки ден.

Плъховете, които в границите на опита се надишали с бензин, нападали без никаква забележима причина събратята си и се опитвали да ги убият с острите си зъби. Плъховете, които дишали чист въздух, се държали напълно обикновено и не проявявали никаква експанзия.

Според учените всички коли би трябвало да станат електрически, с цел да се избегне опцията хората да дишат отровни газове и да се разболяват. Еко-колите обаче към момента са в далечното бъдеще, тъй че май не ни остава нищо друго, с изключение на да тръгнем из градовете с маски на лицето против изпарения на бензин.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР