Не само не се притесняваме, а още в предния парламент

...
Не само не се притесняваме, а още в предния парламент
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: С БСП имаме много разделителни линии вече

Не единствено не се тормозим, а още в предния парламент казахме, че би трябвало да се проверяват такива сигнали. Ако някой си е разрешил да внася съветски газ през медиатор, той би трябвало да поеме своята отговорност, това съобщи депутатът от " Демократична България " Ивайло Мирчев пред bTV във връзка оповестената от основния прокурор Иван Гешев инспекция на покупко-продажби за природен газ, подписани от предходния кабинет.

Очакваме поддръжка от всички, които декларират, че се проатлантически настроени. Това, което сме предложили включва доста повече. То включва превъоръжаването на българската войска. Част от най-старото ни въоръжение да бъде изпратено в Украйна, а ние да получим западни аналози, съобщи той във връзка с изпращането на военна помощ за Киев.

Той изрази оптимизъм, че има нужното болшинство за приемането на сходно решение.

Според него държавно управление може да бъде осъществено с втория мандат на " Продължаваме промяната ".

" Очакваме извънредно сериозен ангажимент от " Продължаваме промяната " с втория мандат, с цел да може да бъде формирано държавно управление. Демократична България ще бъде доста градивна и доста рационален сътрудник при втория мандат ", продължи Мирчев.

" С Българска социалистическа партия имаме доста разграничителни линии към този момент ", съобщи депутатът от " Демократична България ".

Имаме потребност от държавно управление, а не да вървим на пети избори, сподели още той.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР