Не съм запознат с разследването, което водят колегите, но това

...
Не съм запознат с разследването, което водят колегите, но това
Коментари Харесай

Явор Колев, който работеше за Трактора: Червеният пират е запла...

" Не съм осведомен с следствието, което водят сътрудниците, само че това не е комплицирано следствие. В Сливен е формирано досъдебно произвеждане за закана за ликвидиране, за което е планувано наказване " отнемане от независимост " до 5 години затвор. Той е употребявал 10 пощенски кутии в американска социална пощенска услуга. Характерното за тази услуга е, че изпратените известия не съдържат в хедъра си IP-адреса, от който е изпратено известието. По тази причина е належащо да бъде изпратена молба за правна помощ до американските сътрудници, с цел да бъде предоставена тази информация. Също тежко съзнателно закононарушение. Смятам, че сътрудниците по този метод са го разкрили и задържали ", изясни Явор Колев.

 

Явор Колеве някогашен началник на бранша по киберсигурност в ГДБОП. Като подобен е бил член и на Комисията по хазарта по времето, когато, съгласно прокуратурата, са употребявани малки врати в закона, с цел да не се платят над 600 милиона от предприемача Васил Божков.

 

Според обява на Флагман.бг информация убитият Алексей Петров-Трактора, още приживе е поверил бъдещето на " Лев Инс ", една от най-известните компании за обезпечаване у нас, на близкия си другар и съидейник Колев, като категорично е остракирал формалната си партньорка Ива Павлова от корпорацията, за сметка на пенсионното сдружение и други сестрински компании, оставени за нея в завещание.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР