Не съм вярвал, че в България има организация, която да

...
Не съм вярвал, че в България има организация, която да
Коментари Харесай

Любен Дилов-син: 45-ият парламент задмина по резил националния отбор по футбол

Не съм вярвал, че в България има организация, която да се покрие с по-голям срам от, примерно, националния тим по футбол, само че не щеш ли 45-ият парламент постави изключителни старания и мисля, че задмина националната ни гарнитура.

Това съобщи в "Денят стартира с Георги Любенов " депутатът от парламентарната група на ГЕРБ-СДС Любен Дилов-син.

Той добави, че с изключение на най-краткият парламент в историята на България, това ще бъде и единственият, в който депутатите не са си създали обща фотография. Един ден единствено на хартия ще можем да разберем кой е бил в този парламент.

Според него ГЕРБ-СДС са били единствените, които от самото начало са се държали прогнозируемо.

"Единствените, които предложиха модел за ръководство, въпреки и жертван, бяха ГЕРБ. След това даже не се направи опит да се направи каквото и да е ръководство. Хората, изпратени там, се провалиха с главната задача ", счита Дилов-син.

По думите му всяко едно изявление на политическите съперници налива мощ на ГЕРБ и това държание е обречено.

"Цялото това заклеймяване, изчегъртване на никое място в този диалог не се сподели какво. Ок. Искаме да махнем ГЕРБ от властта. Тази задача беше изпълнена. Беше редно в този момент да се направи някаква форма на ръководство. Не се оправиха с тази задача и по тази причина отиваме на нови избори ", разяснява той.

Той разяснява и абсурда с предприемача Светослав Илчовски. Според него Комисията по проверка е помогнала на българите да видят по какъв начин наподобява политическият хайлайф и по какъв начин наподобява икономическият хайлайф - не беше добра панорама, добави Дилов-син.

"Докато стопанската система на България е по този начин сложена, че бизнесът в огромна степен зависи от благоразположението на страната и държавните поръчки, сходни истории ще има непрекъснато. Въпросът е по какъв начин ще се съпротивляваме. Ефективният метод е една работеща прокуратура, един работещ съд, а не тъкмо политически. Политиците имат своето място, само че те постоянно се изкушават да го извърнат в предизборна бухалка, каквото става и сега ", сподели още депутатът.

Според Дилов-син партията на Слави Трифонов е била най-хубавият вероятен протестен и углавен избор. И е имала опция да повтори феномена на Национална движение „Симеон Втори".

"Не се случи, тъй като направиха неприятна акция. Всъщност - никаква акция. Избраха вярната тактика да не кажат нищо, с цел да не сбъркат. Ако бяха на терен, тъй като ги нямаше на терен, щяха да имат доста по-добър резултат ", добави Дилов-син.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР