Не съм в Гърция. Живея в семейното ни жилище. Съпругата

...
Не съм в Гърция. Живея в семейното ни жилище. Съпругата
Коментари Харесай

Стоян Алексиев с драматична изповед след скандала с Ивана, в чийто гащи бе спипан да бърка

Не съм в Гърция. Живея в фамилното ни жилище. Съпругата ми си живее тук с мен. На 20 октомври преди 30 години се оженихме с Надя в Пловдив, там се срещнахме. Тя е момиче с темперамент и качества. И двамата се усещаме като че ли от през вчерашния ден сме гаджета. Това съобщи в ефира на "Събуди се " Стоян Алексиев в откровена изповед.
"Хората ме посрещат като воин. Като видях фотографията, чак ми стана гнусно. Изглеждаше, че ръката ми бърка в гащите й. С Ивана сме сътрудници, тя приключва сега. Прекрасна актриса и страховит човек е. Ние с нея ще вършим едно малко филмче.

На този въпросния ден ние бяхме в театъра и тъкмо си говорехме за проекти и за неща ", поде Алексиев, който изясни, че всичко е било сценка и са се правели, че има папараци и са инсценирали сценка, а се е оказало, че в действителност има хора, които ги снимат.

"Това са простаци. Те дано се сетят, че постоянно тялото излъчва неща, които са в комплекса на нещо ", сподели той. "Ние с Ивана сме родственици с нея по това, че сме влюбени в работата си. Тя е свято нещо, без значение, че имаме такава голяма разлика ", добави той.

"Спрете да бъдете простаци, спрете да бъдете нацисти, спрете да преследвате хората ", непосредствено се обърна Алексиев към папараците. "Някой просто те въвлича в сюжети и основава облик на човек, който аз не познавам и никой не познава ", сподели още той и добави, че децата му желаят да съдят вестника, в който е написано, че фамилията на Алексиев се е отрекло от него.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР