Не съм в Гърция. Живея в семейното ни жилище. Съпругата

...
Не съм в Гърция. Живея в семейното ни жилище. Съпругата
Коментари Харесай

Мъка: Стоян Алексиев с драматична изповед след скандала с Ивана, в чийто гащи бе спипан да бърка!

Не съм в Гърция. Живея в фамилното ни жилище. Съпругата ми си живее тук с мен. На 20 октомври преди 30 години се оженихме с Надя в Пловдив, там се срещнахме. Тя е момиче с темперамент и качества. И двамата се усещаме като че ли от през вчерашния ден сме гаджета. Това съобщи в ефира на " Събуди се " Стоян Алексиев в откровена изповед. " Хората ме посрещат като воин. Като видях фотографията, чак ми стана гнусно. Изглеждаше, че ръката ми бърка в гащите й. С Ивана сме сътрудници, тя приключва сега. Прекрасна актриса и страховит човек е. Ние с нея ще вършим едно малко филмче. На този въпросния ден ние бяхме в театъра и тъкмо си говорехме за проекти и за неща ", поде Алексиев, който изясни, че всичко е било сценка и са се правели, че има папараци и са инсценирали сценка, а се е оказало, че в действителност има хора, които ги снимат.

" Това са простаци. Те дано се сетят, че постоянно тялото излъчва неща, които са в комплекса на нещо ", сподели той.

" Ние с Ивана сме родственици с нея по това, че сме влюбени в работата си. Тя е свято нещо, без значение, че имаме такава голяма разлика ", добави той.

" Спрете да бъдете простаци, спрете да бъдете нацисти, спрете да преследвате хората ", непосредствено се обърна Алексиев към папараците. " Някой просто те въвлича в сюжети и основава облик на човек, който аз не познавам и никой не познава ", сподели още той и добави, че децата му желаят да съдят вестника, в който е написано, че фамилията на Алексиев се е отрекло от него.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР