Не съм се уморила да ме свързват с името на

...
Не съм се уморила да ме свързват с името на
Коментари Харесай

Внучката на Тодор Живков: В Борисов виждам някои похвати, взети от дядо ми

 Не съм се уморила да ме свързват с името на дядо ми Тодор Живков, въпреки и да считам, че съм се построила отвън неговата фамилия. Това сподели в студиото на " Тази неделя " по bTV Жени Живкова.

Според нея името дори й е пособие за развиването на кариерата й след измененията, тъй като е привличало внимание. Сега тя е дизайнер на облекла и работи дружно с щерка си.

Познава и премиера, само че го назовава Бойко, тъй като от 93-та година имат общи кръгове. Жени вижда в него някои похвати, взети от дядо й.

" Бойко имаше опцията да бъде около дядо ми много години и може би е възприел неговото по-свободно държание, когато е измежду хората, различен е въпросът кой по какъв метод го прави ", разяснява Жени Живкова.

Тя направи и паралел сред предишното и демократичните промени:

" Не считам, че по времето на социализма не е направено нищо, в противен случай издигнати са автомагистрали и фабрики, които бяха разграбени след измененията. И след измененията има позитивни неща, като влизане в Европейски Съюз да вземем за пример и други ", сподели дизайнерката и внучка на Тодор Живков.

Жени Живкова счита обаче, че ръководещите би трябвало да се вслушат в протестиращите и да има разговор. Самата тя не е за крайните решения.

Винаги с леви възгледи, Жени не е приемала обаче да е част от политически партии и придвижвания, тъй като желае цялостна смяна. Според нея е неточност, че няма място към този момент в Националния съвет на Българска социалистическа партия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР