Не съм разговарял с президента по тази тема. Аз съм

...
Не съм разговарял с президента по тази тема. Аз съм
Коментари Харесай

Гълъб Донев: Не съм говорил с Радев да ставам премиер на БСП

„ Не съм разговарял с президента по тази тематика. Аз съм извънредно виновен към работата, която правя - екипът на служебния кабинет да взема решение най-наболелите въпроси на българския народ, както и да взема значими решения, не ни е боязън от тях “. Така отговори служебният министър председател Гълъб Донев на репортерски въпрос дали би приел в случай че Българска социалистическа партия го поканят да стане министър-председател на държавно управление с третия мандат.

Малко по-късно той бе запитан дали има възможност и капацитет служебният вицепремиер Атанас Пеканов да оглави такова държавно управление и той отговори по този начин: „ Всеки може да има капацитет за премиерския пост, даже вие можете да пробвате, само че освен да пробвате, а и да работите за ползите на България “, сподели Донев.

Той предизвести, че договарянията с Европейска комисия за предоговаряне на Националния проект за възобновяване и резистентност ще бъдат дълги, тъй като България е първата страна членка, която желае такава процедура. Следващата седмица екипът на Пеканов ще стартира в Брюксел дейни диалози точно по процедурата.

„ Това е процедура по която и Европейска комисия, и България би трябвало да реализират съгласие и синхрон. Още повече, че при започване на февруари следва и отваряне на нова стратегия от проекта за 400 млн. евро “, сподели служебният министър председател.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР