Не съм притеснена от делото, което лидерът на БСП Корнелия

...
Не съм притеснена от делото, което лидерът на БСП Корнелия
Коментари Харесай

Десислава Атанасова отговори на Нинова: Всичко ще се докаже в съда

Не съм обезпокоена от делото, което водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова завежда против мен. Всичко ще се потвърди в съда. Очаквам Нинова със свидетелски показания или с документални обстоятелства и условия и тогава ще стане ясно на всички. Това съобщи на конференция в централата на ГЕРБ депутатката Десислава Атанасова във връзка бомбата, която хвърли по-рано през днешния ден водачът на столетницата - че до края на деня ще заведе дело против Десислава Атанасова и Политическа партия ГЕРБ за лъжите и клеветите за „ Техноимпекс ".

„ Въпросът, който касае писмото на основния прокурор разследване на мое питане, ще стане евентуално напълно обществено притежание, когато влезем в съда. То не е класифицирано, няма гриф „ секретно””, добави тя.

„ Очаквам да видя претекстовете в исковата молба и ще се срещнем в съда”, сподели още Атанасова.

По думите й това ще е казус в правната доктрина – да се завежда дело против политическа партия за манипулиране на обстоятелства. „ Разбирам, че един приватизатор е способен по Закона за приватизация и следприватизационен надзор, само че когато си служиш с правните термини, би трябвало повече старание”, уточни депутатката.

„ Спорът ни с Нинова не е за това дали е била проверявана., а дали Българска социалистическа партия продължава да поддържа позицията си, че РМД приватизацията е неприятна. Кой по какъв начин е прочел писмото на основния прокурор е най-малкото нещо в този разговор”, посочи Тома Биков.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР