Не съм предлагал картата за една линия да отпадне. Подкрепих

...
Не съм предлагал картата за една линия да отпадне. Подкрепих
Коментари Харесай

Борис Бонев: Не съм предлагал картата за една линия да отпадне

" Не съм предложил картата за една линия да отпадне. Подкрепих общия отчет за въвеждане на новите билети и карти, единствено тъй като в него бяха включени 4 извънредно значими наши цели, за които се борим от години и успяхме да ги реализираме ". Това написа във фейсбук самостоятелният общински консултант Борис Бонев.  Той изреди и значимите цели на новата тарифна политика.  Първо - да има годишни карти за възпитаници и студенти на цената на 10 месечни, т.е. 2 месеца гратис пътешестване.

Втората цел била - юношески карти за всички на възраст до 25 година в това число. " За да подкрепим младите при започване на техния житейски и професионален път ", написа още Бонев.

Билети за време разрешават гратис и безкрайно прехвърляне в границите на несъмнено време.

Последната цел е цената на годишната карта да се резервира 365 лева, като с това тя остане най-евтината опция.

" Трябва да се знае - нямаше общински консултант, който да гласоподава ПРОТИВ новата тарифна политика. А ЗА гласоподаваха представители на ВСИЧКИ политически групи в общинския съвет. Въпреки, че при приемането ѝ бяха взети голям брой експертни отзиви поради, явно е че една от ограниченията провокира огромни полемики - отпадането на картата за 1 линия. Поради тази причина това решение ще се преразгледа и картата за 1 линия ще се върне ", написа още той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР