Не съм оракул, за да кажа, но вероятността 45-то Народно

...
Не съм оракул, за да кажа, но вероятността 45-то Народно
Коментари Харесай

Герджиков каза от какво да се пази парламентът

„ Не съм пророк, с цел да кажа, само че вероятността 45-то Народно заседание да го бъде и да изкара мандата си е прекомерно дребна, единствено теоретична “. Toва сподели някогашният длъжностен министър председател проф. Огнян Герджиков в утринния блок на Българска национална телевизия.

Нека да се направи опит за държавно управление, прикани професорът, като не знае дали ще бъде сполучлив или не. Проф. Герджиков не е оптимист за държавно управление на малцинството, като дефинира плана на Слави Трифонов като феномен. Той е доста удовлетворен от избора на Ива Митева за ръководител на Народното събрание, като я дефинира за превъзходен експерт и експерт.

Проф. Герджиков добави, че по никакъв начин не е изключено да има длъжностен кабинет и няма нищо ужасно в това.

По думите му най-страшното нещо в една страна е дейната законодателна активност. Многото закони са най-големият камшик, уточни проф. Герджиков, съгласно който стопанската система се нуждае от устойчиво законодателство.

Според професора новите партии желаят да се покажат и да се ударят в гърдите си с новите законопроекти. За това проф. Герджиков се надява новият парламент да не допусне едно през друго приемането на закони. Тези турбуленции не са потребни и обществото ни има потребност от непоклатимост на първо място, посочи той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР