„Не съм назначен, това означава да взимаш пари за това,

...
„Не съм назначен, това означава да взимаш пари за това,
Коментари Харесай

Импресариото на Ицо Хазарта: Не съм назначен в НС, не получавам пари

„ Не съм назначен, това значи да взимаш пари за това, което правиш, а аз не взимам пари за това, което ще върша “, съобщи Петър Денев в предаването „ Тази неделя “ на бТВ във връзка появилите се изявления, че Ицо Хазарта е назначил импресариото си за помощник в Народното събрание "

„ Още когато Кирил Петков се обади на Христо да го предложения да взе участие в " Продължаваме промяната ", Ицо ми се обади и ме пита дали ще го поддържам ", описа Денев.

По думите му, той е подкрепял рапъра до момента и ще продължи да го прави и в неговото му занятие като народен представител. Водещо в това предпочитание не е заплатата, която надали е повече от 2000 лв., поради че той живее в Мюнхен и изкарва доста повече пари, сподели импресариото.

„ В цялата тази история има едно нагнетяване на напрежението, има едно вменяване на концепцията, че Ицо е направил нещо аморално в това, че ме е направил собствен нещатен помощник ", разяснява Петър Денев. Според него е доста по-логично Ицо да назначи него за консултант, в сравнение с някой, който е открит посредством публикация за работа в интернет.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР