Не съм имал намерение да напускам. Нека не водим този

...
Не съм имал намерение да напускам. Нека не водим този
Коментари Харесай

Волен Сидеров не искал да напуска коалицията

Не съм имал желание да напущам. Нека не водим този разговор през медиите. В телевизионни студия да се разисква кой желае да напуща, това не е съществено. Така водачът на партия " Атака " Волен Сидеров отговори пред Нова телевизия на въпроса: " ще си ходите ли ". Въпросът засягаше връзките в дребната коалиция.

Той изясни, че сътрудниците му от дребната коалиция били подразнени от припомнянето му, че евродепутатът Ангел Джамбазки през 2014-та година споделил: " Крим е Руски ", а на идната година - противоположното.

Няма по какъв начин да изпитвам завист (за огромния избирателен резултат на Вътрешна македонска революционна организация - б.р.), ставаше дума за правила. Имам огромни подозрения, че вотът беше почтен и правилен. Това блаженство, където се демонстрират тези резултати, е нездравословно. Не съм употребявал обидни изрази, посочвал съм циганската престъпност, проблемите, постоянно съм имал отношението, че те са част от българската нация, сподели Сидеров.

В същото време Сидеров не уточни доказателства за непочтен избор.

Запитан за какво не стане съпротива, Сидеров отговори, че е бил в съпротива, а в този момент въпреки всичко нещо придвижва. " За ГЕРБ съм казвал също доста сериозни думи, само че рецензиите към моите съдружни сътрудници са по-преки. Аз съм ги събрал, имам право като родител малко да им се поскарам ", съобщи Волен Сидеров.

Идват локални изори, борбата за София е сериозна за ГЕРБ, сподели Сидеров. Почти на смешка той сподели, че би могъл и той да се кандидатира в конкуренцията за кметския стол.

" Спряхме маршрута на гей парада и го отклонихме. Това има смисъл, тъй като демонстрираме гражданска интензивност ", сподели Сидеров.

Присъствието на полицията в събота бе невиждано - през 15-20 м имаше служител на реда. Колко е ресурса, с цел да се охранява един гей церемониал, попита той. Кого пази, запита Сидеров, на което водещият Виктор Николаев му напомни по какъв начин Сидеров и неговото обграждане се бранеха с пластмасова маса от гнева на народа по време на митингите през 2014 година

Относно покупката на изтребители Ф-16 от Съединени американски щати, водачът на " Атака " напомни, че американците употребяват база у нас гратис от 2006 година и не заплащат такси.

" Защо, в случай че желаеме американски самолети, не им кажем да ни подарят тези самолети. Съединени американски щати са подарявали сходни самолети на Египет, на Индонезия - на страни, които не са в НАТО. Защо на своите сътрудници им дерат кожата. 3 милиарда ще платим, против което ще получим 8 самолета, от които изгодата е противоречива ", запита Сидеров.

Защо бедна България отваря 4 000 работни места в богата Америка, добави той. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР