Не съм хипертоник, но вдигнах кръвно, когато научих за оставката

...
Не съм хипертоник, но вдигнах кръвно, когато научих за оставката
Коментари Харесай

Георги Марков: Вдигнах кръвно, като разбрах за оставката на Димитър Главчев

Не съм хипертоник, само че подвигнах кръвно, когато научих за оставката на Димитър Главчев Димитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик.... към профила, сподели депутатът от ГЕРБ Георги Марков по Канал 3.

Събеседникът на медията уточни, че е бил толкоз шокирн, от отетглеято на своя съпрватицея, че се е набложило да му дават успокително. "Считам го, не се тормозя да го кажа, аз съм предан към Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила и към ГЕРБ, без значение, че съм от гражданската квота, въпреки всичко се преценявам с техните политически решения, само че истината е, че беше доста тежко изхарчен. Ненужно ", сподели още националният представител.

"Не смятам, че господин Главчев постъпи вярно, когато изгони госпожа Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила. Това е парламент, приказва шефът на опозицията, тя си има собствен метод на изказ, собствен метод на държание. Затова е парламент, всеки да приказва каквото му тежи, дама е, въпреки всичко. Не може по този начин да се харчат хора ", безапелационен бе Марков.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР