Не съм чувал за репресивна комисия. Навярно Путин е направил

...
Не съм чувал за репресивна комисия. Навярно Путин е направил
Коментари Харесай

Министър Минеков: По-важни ли са две госпожички в Народния театър от Морфов, Гърдев и Карабашлиев?!

Не съм чувал за репресивна комисия. Навярно Путин е направил тази комисия. В театъра има вреда - неприятни връзки сред хората там. Има такива, които поддържат шефа и не го поддържат. Имаше такава драма и в софийска филхармония. Трябваха пет години да се оправи това. И това е поради неговите решения. Кой би трябвало да се обиди, когато Морфов е бил закаран за разпит в полицията. Не единствено това, историята е напряко трагична, разяснява още той пред bTV.

На всички неуместни въпроси шефът няма отговор. Не можем да разберем, какви са достолепията на две госпожи. Те знаят доста. Ако посегне към тях, нещата стават комплицирани, сподели още той.

Твърде доста са хората, които са помолени да изоставен. Има и пенсионирани.

Още първоначално го предизвестих за тези две назначения. Пушката гръмна във второ деяние, разкри министърът.

Това, което е в целия състав е ужасяващо. Ще се не помни Кръстева, основния секретар. Но да се оставят телефоните извън..., разкри още за ситуацията той.

 

Има заплата в Народния спектакъл 6400 лева В другите институции и театри е мрак. Първа цигулка е обвързван с инструмента. И след цялото обучение и конкурс заплатата му е 1600 лева Откъде да взема средствата, сподели още той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР