Не съжалявам за нашето време заедно. Заедно имахме едни от

...
Не съжалявам за нашето време заедно. Заедно имахме едни от
Коментари Харесай

Няма да намериш никоя, която да те обича така, както те обичах аз

 тъжен-статус

Не скърбя за нашето време дружно. Заедно имахме едни от най-хубавите дни в моя живот, само че ми се наложи да отстъпя и да приема обстоятелството, че няма да бъдеш част от моето бъдеще.

А аз бих се борила за теб. Бих ти дала целия собствен свят и цялото мое сърце. И бих чакала, до момента в който бъдеш подготвен, в случай че можеше да ми дадеш това, което желая.

Защото ти ми даде ясно да схвана, че не ме искаш в своя живот, а аз няма да бъда тази, която ще те моли за любовта и вниманието ти.

Дадох ти толкоз доста шансове, само че към този момент се изчерпах и повече на мога да играя на твоите игри. Не желая да не преставам да се пробвам да схвана какво искаш и какво чувстваш. Не мога да продължа да зациклям с теб, когато имам цялостен един мой живот, който да пребивавам.

Жал ми е единствено, че повече няма да намериш никоя, която да те обича по този начин, както те обичах аз. Но се надявам откровено, че ще бъдеш благополучен и се апелирам всичко с теб да е наред.

След всичко, което се случи, ти прощавам, тъй като единствено по този начин душата ми може да откри покой. Един ден повече няма да усещам нищо към теб. Това не значи, че повече няма да те обичам. Винаги ще те обичам. В моето сърце има особено място за всеки, който в действителност съм обичала. Това значи, че някой ден ще мога да приказвам с теб без болката в гърдите и бучката в гърлото.

Благодаря ти, че ми сподели какво НЕ е любовта. Тя не е очакване на позвъняване или известия, които в никакъв случай не идват. Тя не е да отделяш от своето време, когато той не намира време за теб. Тя не е да гледаш по какъв начин той флиртува с други пред очите ти. Тя не е игнориране. Тя не е горест. Тя не е отчаяние.

Сбогом, моя съвсем обич. В последна сметка ти бе урок за мен.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР