Не са толкова много двойките, които могат да се похвалят

...
Не са толкова много двойките, които могат да се похвалят
Коментари Харесай

Том Харди и Шарлот Райли - една любов от снимачната площадка на Брулени хълмове

Не са толкоз доста двойките, които могат да се похвалят с обстоятелството, че се срещат на снимачната площадка на хитов ефирен сериал. Но актьорите Том Харди и Шарлот Райли могат. Те се срещат през 2009 година, до момента в който се превъплъщават в облиците на Кати и Хийтклиф от класическата творба " Брулени хълмове " на Емили Бронте.

Само година по-късно Харди предлага брак на Райли, въпреки и да минават цели две години, до момента в който застават пред олтара. На въпроса на Elle за какво се бавят толкоз, Харди изрично споделя: " Мога да я очаквам колкото е нужно ".

2014 година двойката се врича един на различен на интимна гала, на която участват единствено фамилията и близки другари, както и синът на Харди, Луис Томас, от предходната му връзка. През 2015 и 2019 година надлежно Харди и Райли уголемяват фамилията си първо с щерка, а по-късно със наследник.

И колкото известен е Том Харди, доста по-малко се знае за неговата половинка. Ето за какво от People споделят някои съществени обстоятелства от живота и кариерата на Райли.
 Снимка 643900
Източник: GettyImages

Шарлот Райли е израснала в Тисайд в Североизточна Англия, като най-малкото от три деца. Учи в Лондонската академия за музикално и трагично изкуство, както и в парижкото учебно заведение за клоуни Ecole Philippe Gaulier, измежду чиито ученици са и актрисите Ема Томпсън и Хелена Бонам Картър.

Първият пробив в киното на Райли е през 2009 година с ролята на Катрин в " Брулени хълмове ", където си патрнира с Харди. Същата година двойката още веднъж играе дружно в трагичния сериал The Take. Има участия и в голям брой други телевизионни сериали и продукции.
 Снимка 643899
Източник: GettyImages

След като самата тя става родител, Райли основава компания, наречена WonderWorks, която обезпечава грижи за децата на хората, които работят на снимачната площадка. И както актрисата сама обосновава в уеб страницата задачата на компанията си: " непоколебимата отдаденост към филмовия поминък постоянно изисква да се направи непосилен избор - да бъдеш част от филмовото семейство или да имаш свое лично семейство. "

Така актрисата е напълно ангажирана към проблемите в кино промишлеността, с които се сблъскват най-много дамите, съгласно нея.

В изявление за Grazia от 2021 година Райли разисква нуждата точно промишлеността да поддържа работещите дами по време на тяхното майчинство. " В момента нашата промишленост процъфтява. И ние се нуждаем от допустимо най-вече хора, от които да избираме ", показа тя. " Затова в основаването на филмите би трябвало да вземат участие повече дами - като артисти, режисьори, продуценти. Но с цел да се случи това, те би трябвало да бъдат подкрепяни, когато минават през една от най-големите промени в живота си, каквато е майчинството. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР