Не са ме извели с полиция от БНТ. Не знам

...
Не са ме извели с полиция от БНТ. Не знам
Коментари Харесай

Сидеров: В БНТ казах истини, не са ме извели с полиция

Не са ме извели с полиция от Българска национална телевизия. Не знам кой е пуснал служители на реда в студиото. Според мен това е неприемливо – в студио на държавна телевизия, която се устоя с парите на всички данъкоплатци, да идват служители на реда и жандармеристи и да застават зад единия от участниците. Това сподели пред публицисти водачът на "Атака " и претендент за кмет на София Волен Сидеров във връзка разразилия се нощес с негово ефективно присъединяване скандал в предаването "Референдум " по Българска национална телевизия.

Не знам кой повика служители на реда в студиото, съгласно мен това е неприемливо. От моя страна нямаше никакви грозни подиуми, като се изключи че споделих няколко истини. Например, че Ангел Джамбазки е гей и е почтено той да си признае, както направи берлинският кмет. Това не са нападки - става дума за политическо публично състояние. Когато излизаш за подобен висок пост, ти би трябвало да си почтен с гласоподавателите, съобщи Сидеров.

Другото, което обясних, е че това е предаване е скучно, което е по този начин по признанието на доста хора. Тук не споделям нищо обидно, споделям си мнението. Защо обаче едно предаване, което се прави с държавни пари, си разрешава да постанова цензура, да ме изключва? Днес пък чета едни заявления на генералния шеф господин Кошлуков, че нямало да ме позволява. Акайте малко, това не ти е бащиния, това е държавна телевизия, какво значи да ме допускаш или да не ме допускаш. Ти ли си този, който дефинира дали един депутат, определен от хора, да има достъп до държавната телевизия, която се устоя с парите на българския народ, и по какъв начин може по този метод да се цензурира един политик? Сега Българска национална телевизия нарушава съглашението на "Атака " и Българска национална телевизия и отговорността ще си я носи Българска национална телевизия, очевидно Кошлуков доста желае да се хареса на соросоидната част в националната телевизия, която доста от дълго време я ръководи и я трансформира в телевизия манипулатор. В случая имаме цензура и спиране от страна на Българска национална телевизия и Кошлуков, с цел да се угоди на една водеща, която доста от дълго време приспива със скучните си излъчвания публиката, която въпреки всичко е дочакала този час. Защо водещата не изгони Юлиан Ангелов от Вътрешна македонска революционна организация, тъй като и той приказва доста обидни и нападателни неща? Защо медиите не попитат за какво той ме атакува с обидни думи и за какво водещата не спря и неговия микрофон? Имаме медиен чадър над Вътрешна македонска революционна организация, която набра точки пред някои посолства с една много позорна за България договорка за нарисувани на чертеж самолети. Така че нещата стават все по-зле, сподели още Волен Сидеров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР