Не са една и две историите, които сме чували, за

...
Не са една и две историите, които сме чували, за
Коментари Харесай

Автомобилната състезателка, която стана порно актриса

Не са една и две историите, които сме чували, за спортистки, решили да заменят спорта с надалеч по-доходоносната порно промишленост.
 Верона ван де Лур - гимнастичката, която стана порно актриса
Гимнастичката, която стана порно актриса

Върховете и спадовете на Верона ван де Лур

Поредната, която ще чуем, е за Рене Грейси . Само допреди няколко години 25-годишната австралийка е била обещаваща автомобилна състезателка.

Още когато е била тинейджър, Грейси е обичала скоростта и си е спечелила прозвището Дяволската принцеса (Devil Princess), до момента в който е задминавала останалите на картинг пистите.
 Снимка 483021

Професионалната ѝ кариера в автомобилните спортове стартира обещаващо, като взе участие в няколко надпревари.

Но пред The Daily Telegraph Рене Грейси споделя, че в последна сметка се отхвърля от кариерата си, без да е спечелила никакви пари. " Опитах се да направя всичко допустимо, само че стигнах до миг, в който фантазията ми изчезна. "

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от на Апр 6, 2020 в 3:38 PDT

И откакто известно време работи в магазин за коли взема решение да се възползва от външния си тип, с цел да припечелва повече. И по този начин през днешния ден някогашната автомобилна състезателка продава свои интимни фотоси и видеа в уебсайт за възрастни. Срещу месечен абонамент от 12.95 $ всеки може " да се допре до Грейси ".

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от на Ное 20, 2019 в 12:21 PST

Пред News Corp Australia пък споделя, че това е най-хубавото решение, което в миналото е взимала в живота си. " Това ме сложи във финансово състояние, за което в никакъв случай не бих могла и да бленувам и в действителност ми е прелестно. Нямам проблем с методите, по които ме назовават. Печеля положителни пари и ми е прелестно къде се намирам ".

Казва, че от предходната година разгласява секс видеа, откакто единствено за една седмица е спечелила 3000 $, а татко ѝ изцяло я поддържа, написа New York Post.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР