не са били нито свободни, нито честни. Това заяви в

...
не са били нито свободни, нито честни. Това заяви в
Коментари Харесай

И Столтенберг осъди изборите в Русия

не са били нито свободни, нито почтени. Това съобщи в понеделник генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг, представен от АП. 

На конференция в Тбилиси, Грузия, Столтенберг добави, че съветската организация на избори

" На Грузия предстоят комплицирани провокации в региона на сигурността. Русия продължава да преследва своите имперски упоритости, а в Украйна обстановката на бойното поле остава сложна. Така че е жизненоважно да продължим да ускоряваме поддръжката си ", добави той.  Грузия е един от най-близките сътрудници на НАТО и НАТО изцяло поддържа нейния суверенитет и териториална целокупност , сподели той. Това съдействие продължава и планува използването на решението от Букурещ от 2008 година, че Грузия ще стане член на Алианса на НАТО. Реформите, които подсигуряват свободни и почтени избори, би трябвало да продължат в Грузия, сподели той.

Столтенберг, който беше в столицата на Грузия като част от обиколката си в Южен Кавказ, се срещна с премиера на страната Иракли Кобахидзе . Те разискаха проблемите на сигурността на Черно море и усилването на съдействието на Грузия с НАТО.
 ISW: Русия
ISW: Русия " съвсем несъмнено " не желае да взе участие в директен боен спор със Съединени американски щати или НАТО

Кремъл се заканва да се намества по цялото постсъветско пространство

Кобахидзе благодари на генералния секретар на НАТО за поддръжката за суверенитета и териториалната целокупност на Грузия.

Припомняме, че грузинското външно министерство по-рано към този момент осъди отварянето на изборни секции за съветските президентски избори в Абхазия и Южна Осетия. Ведомството

Редица страни осъдиха извършените в Русия избори . Владимир Путин реализира безапелационна победа и се пребори за нов мандат.

Столтенберг, където разиска съдействието сред Азербайджан и НАТО с представители на министерствата на защитата и външните работи на Азербайджан.

В неделя Столтенберг се срещна с президента на Азербайджан Илхам Алиев.

Обиколката му завършва във вторник в Армения.
 За Путин спор Русия-НАТО не е в полза на никого
За Путин спор Русия-НАТО не е в полза на никого

Светът ще бъде на крачка от третата международна война, съобщи съветският президент
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР