Не приемам всички обвинения. Изненадан съм от обвиненията, повдигнати на

...
Не приемам всички обвинения. Изненадан съм от обвиненията, повдигнати на
Коментари Харесай

Митьо Очите съобщи голяма бомба за дъщеря си!

" Не одобрявам всички обвинявания. Изненадан съм от обвиняванията, повдигнати на щерка ми ". Това декларирал крими героят Димитър Желязков - Митьо Очите на влизане в правосъдната зала, съобщи Канал 3. 
 

Новината, че щерка му е обвинена е огромна бомба, тъй като до в този момент на никое място не беше излизала такава информация.

Минути, откакто съвещанието стартира, юристът на Желязков съобщи, че клиентът му е с влошено здравословно положение.  От своя страна Очите пък добави, че има вътрешни кръвоизливи. Делото бе отсрочено до 17:30 часа, а медицински екип се зае да преглежда обвинения. 

Блиц припомня,  че през днешния ден - 16.02.2019г., в Специализирания углавен съд беше импортирано искане от страна на Специализираната прокуратура, за взимане на мярка за неотклонение „ Задържане под стража “  спрямо Димитър Желязков с повдигнати обвинявания за осъществени закононарушение за управление на  ОПГ, основана за да прави закононарушение по член 354а, по 213а, по член 214 Наказателен кодекс.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР