Не прекалява ли с турнирите Григор Димитров? Това е въпросът,

...
Не прекалява ли с турнирите Григор Димитров? Това е въпросът,
Коментари Харесай

Не прекалява ли с турнирите Григор Димитров?

Не прекалява ли с шампионатите Григор Димитров? Това е въпросът, който задава журналистът Раул Руберти в разбор за уеб страницата ubitennis.com.

Авторът споделя моментната обстановка пред българина, който изненадващо реши да одобри поканата от уредниците и да взе участие на шампионата във Виена през идната седмица.

Решението най-вероятно е на база на обстоятелството, че международният №8 се нуждае от скъпи точки, с които да си обезпечи присъединяване на финалния Мастърс на осемте най-хубави. Руберти обаче е на мнение, че непрекъснатото присъединяване в шампионати за българина може да му повлияе неприятно в самия завършек на годината.

Стар полски познайник е първият противник на Григор в Стокхолм

В момента Димитров е на 270 точки от последния публично класирал се за Лондон - Доминик Тийм. Това значи, че на доктрина даже купа в Стокхолм може да не е задоволителна за публично класиране за Мастърса. На процедура обаче мястото на Димитров там е обезпечено.

С присъединяване във Виена за Григор се оформят пет поредни седмици с шампионати в Азия и Европа - Пекин, Шанхай, Стокхолм, Виена и Мастърса в Париж. Това значи, че преди Мастърса на осемте най-хубави за българина ще има едвам една седмица пауза. Авторът назовава тази серия от публични мачове "Обиколка на издържливостта " и дава за образец Доминик Тийм, който през първата половина на сезона игра на шампионат в съвсем всяка допустима седмица, а това повлия на формата му по-късно.

Легенда на тениса хвали Гришо, той скромничи

Григор: Лондон е значима цел, само че не е фикс концепция

Изненада в програмата на Григор Димитров

Гришо по петите на Джокович, върхът е близо

Успехът на Гришо пребори краха на националите
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР