Не познавам случаите на Георги Семерджиев, виждам от медиите, че

...
Не познавам случаите на Георги Семерджиев, виждам от медиите, че
Коментари Харесай

Цветанов: Служители на МВР са унищожили доказателства срещу Георги Семерджиев

" Не познавам случаите на Георги Семерджиев, виждам от медиите, че има редица нарушавания ", увери някогашният вътрешен министър в държавните управления на ГЕРБ Цветан Цветанов.

По думите му това, което прави усещане, е по какъв начин неведнъж Семерджиев е нарушавал Закона за придвижването по пътищата: " Ако месец преди тази злополука органите на реда си бяха свършили работата, то нямаше в този момент да имаме две жертви ", сподели той и разгласи, че когато Министерство на вътрешните работи чете такова досие и вижда рецидивист на пътя, то би трябвало да се работи доста по-адекватно.

" Ние имаме повсеместен проблем с политиката на страната, обвързвана с пътната сигурност. Нека напомним и тежката злополука край Своге, около която породи Държавна организация " Пътна сигурност ".

Тази година бюджета на тази конструкция е 4,2 милиона лв., с които не се правят никакви действия ", сподели Цветанов и разгласи, че организацията трябвало да бъде закрита още след злополуката по Автомагистрала " Струма ", при която починаха 43 северномакедонски жители.

Бившият вътрешен министър изрази неразбиране за какво в настоящия парламент нямаше чуване на силовия вицепремиер Бойко Рашков и на основния секретар на Министерство на вътрешните работи по случая Георги Семерджиев.

" Нека напомня на чиновниците на Министерство на вътрешните работи, че не би трябвало да вършат нерегламентирани контакти с престъпния контингент ", разгласи Цветанов по адрес на подозираната в обезпечаване на чадър над обвинявания служителка на Министерство на вътрешните работи Симона Радева.

" Необезпокоявано отива чиновник на Министерство на вътрешните работи и спомага на лицето да бъде укрито. Убеден съм, че са заличени голям брой доказателства по случая ", сподели още някогашната дясна ръка на Бойко Борисов.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР