Не отричах съществуването на коронавируса, но не мислех, че е

...
Не отричах съществуването на коронавируса, но не мислех, че е
Коментари Харесай

Тони Димитрова ден преди да загуби брат си: Не вярвах, че коронавирусът е толкова страшен

" Не отричах съществуването на ковид, само че не мислех, че е толкоз тежко и не мислех, че по този начин ще се развие ", изповяда се Тони Димитрова ден преди да загуби брат си, узна  HotArena.

Йордан Петков не съумя да се пребори с жестоката зараза и издъхна предходната събота. Мъжът се заразил още предишния месец и на 26 октомври е настанен в Интензивното респираторно поделение на УМБАЛ " Света Марина " - Варна. Вследствие на ковид братът на певицата развива двустранна бронхопневмония, а няколко дни преди да си отиде брачната половинка му съобщи, че положението му е тежко и той диша с кислороден уред. 

Прилаганото лекуване не даваше резултати, по тази причина околните на Йордан споделиха, че се търси рековалнсецнтна плазма, само че има прекалено много чакащи пациенти, а донорите не са задоволително. Малко по-късно пред " Галерия " Тони Димитрова показа, че въпреки всичко снаха й съумяла да откри плазма за лекуване. За страдание единствено ден по-късно тя изгуби брат си. " Желая на всички да се излекуват и тая злина да се махне от света. Трябва да се съблюдават разпоредбите, а ние ги заобикаляме. Всички лятото си мислехме, че болестта ще завърши. За мен цялата ни неволя идва от това, че не се съблюдават ограниченията. 

Не желая никого да осъждам, само че събирайки се доста хора на едно място, се подкрепя разпространяването на вируса. Яд ме е на нас си ", показа певицата. Загубата на брат й надалеч не е първият удар, който певицата понася от живота. Преди 4 години тя загуби майка си, която си отиде от тежко онкологично заболяване. Малко по-късно звездата показа, че татко й страда от тежка форма на деменция. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР