Не оставката на един министър, а на цялото правителство, за

...
Не оставката на един министър, а на цялото правителство, за
Коментари Харесай

Копейкин: Искаме оставка на правителството за цялостно творчество

Не оставката на един министър, а на цялото държавно управление, с цел да не позволяваме повече обстановка, в която някой да клати страната в името на неговия персонален, частен интерес – по този начин водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов отговори на журналистически въпрос дали желаят оставката на вътрешния министър Калин Стоянов. На уточняващ въпрос кой клати страната уточни – „ този, който през вчерашния ден и през днешния ден отхвърля да влезе в Народното събрание – ГЕРБ и Движение за права и свободи. Извивайки ръцете на „ Продължаваме промяната-Демократична България “(ПП-ДБ), се пробват да преразпределят позиции вътре в кабинета “.

По думите на Костадинов случилото се нощес в центъра на София е следващ „ вулгарен спектакъл “.

Той посочи, че от „ Възраждане “ не са получавали покана от кмета на София Васил Терзиев за среща. Бих посъветвал господин Терзиев по-скоро да намерения за това дали изобщо ще има Столичен общински съвет, сподели Костадинов. „ Възраждане “ нямало да поддържат кандидатурата на Борис Бонев за ръководител на СОС. Ние имахме и ще имаме личен претендент, акцентира водачът на политическата мощ. Всеки е „ добре пристигнал “ да поддържа „ Възраждане “, няма да откажем поддръжка от ПП-ДБ, отговори той на въпрос дали има нова „ сглобка “ сред тях, ПП-ДБ и Българска социалистическа партия. На някои места в страната ПП-ДБ са „ патерица на „ Възраждане “, добави Костадинов.

Той осведоми, че ръководителят на комисията по европейски въпроси Кирил Петков не е присъединил представители на партията в делегация на Народното събрание, която би трябвало да замине за Мадрид на 26-28 ноември за пленарна среща на комисиите по европейски въпроси на националните парламенти на страните от Европейски Съюз. Затова от политическата мощ са изпратили писмо до ръководителя на Народно събрание Росен Желязков, в което упорстват техен представител да бъде включен в делегацията. „ Възраждане “ има трима членове на комисията, посочи Костадин Костадинов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР