Не очаквам целувката между Борисов и Петков да роди нещо

...
Не очаквам целувката между Борисов и Петков да роди нещо
Коментари Харесай

Радев: Не очаквам целувката между Борисов и Петков да роди друго, освен отвращение 


„ Не чакам целувката сред Борисов и Петков да роди нещо друго, с изключение на омерзение, а то не води до доверие и устойчиви решения “. Това съобщи президентът Румен Радев преди срещата на върха на Европейската политическа общественост в Молдова.
В понеделник (29 май) Радев връчи втория мандат за сформиране на държавно управление на „ Продължаваме промяната – Демократична България “, като предложи той да не бъде изпълняван. Въпреки „ мразовит “ интервал в връзките сред обединението и ГЕРБ след показаните от Радостин Василев записи от съвещание на „ Продължаваме промяната “, двете страни са покрай сформиране на кабинет.
Днес Радев назова записите „ срамни “.
„ Като полезности и морал, като правила и метод на правене на политика в действителност тези записи пометоха миловидната евроатлантическа фасада и разкриха озъбеното лице на една пълзяща тирания и фанатизъм. Като поръчка за тежки престъпления, за чистки, подписани с кръв, за разгром в институциите, за държавна измяна и всичко това дискредитира европейски водачи. Европейската преса гърми с отрицателни мнения за България. Това е срам, който се изля върху лицето на нашата страна “, съобщи Радев.

Според него, макар „ мрачните разкрития “, България ще се запази като естествена, демократична европейска страна. dnevnik.bg
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР