Не. Не само не бих, а никога няма да го

...
Не. Не само не бих, а никога няма да го
Коментари Харесай

ЧЕРНО НА БЯЛО: Слави преди 3 години: Абсурд да се коалирам с Бойко

Не. Не единствено не бих, а в никакъв случай няма да го направя. Така водачът на ИТН Слави Трифонов дава отговор на въпроса на собствен събеседник във вечерното си шоу тъкмо преди 3 години - дали би се коалирал с Бойко Борисов, при положение, че Има Такъв Народ откри парламентарно посланичество. 

Видеоклипът със записа стана " вайръл " в последните 24 часа, откакто стана ясно, че Има Такъв Народ се готви да гласоподава " за " проектокабинета на доскоршната еврокомисарка Мария Габриел. Че ще получи поддръжка за първия мандат заявиха и Движение за права и свободи, и Има Такъв Народ. 

" Представи си го от тази позиция - хареса ли ти това, което направи Марешки? Единият ден сподели, че няма да се подпише, а на идващия се подписа (става въпрос за конституцията, препоръчана от ГЕРБ, за която тогавашният народен представител от " ВОЛЯ " съобщи, че е парафирал, без да е чел - б.р.) ", аргументира се в допълнение даже Трифонов.

И даже цитира сентенция на племето Зулу, съгласно която един мъж, който не си държи на думата, коствал толкоз, колкото въздухът на главата му...

А един от известните отцепници от Трифоновата партия - Иво Атанасов разяснява риторично клипчето отпреди 3 година:

" Този мъж ли е, който си държи на думата или въздух...? Лъжец ли е? Човешкото проваляне няма граници! ". 

Чуйте и вижте сами клетвата на Дългия:

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР