Не, нe съм против! Искам ваксинацията да е избор. Не

...
Не, нe съм против! Искам ваксинацията да е избор. Не
Коментари Харесай

Николета Лозанова и Златка Димитрова против ваксинирането на деца

" Не, нe съм срещу! Искам имунизацията да е избор. Не желая да ни извиват ръцете. В коронавирус отделенията има хора неимунизирани и хора с бустерна. Това изнудване и непрекъснато извиване на ръцете не гo одобрявам “, гневи се Черната Златка в инстаграм.

Бургазлийката е безапелационна, че ограниченията в битката с ковид са несъответстващи. Злати даже си разреши да даде ум за метода, по който е трябвало да работят ръководещите. „ Относно ограниченията трябваше след празниците децата да минат най-малко за две седмици онлайн. Аз съм срещу имунизирането на детето си. Не одобрявам за обикновено изявлението на Макрон “, споделя още плеймейтката.

Нейната колежка Николета Лозанова е по-пестелива откъм изложение на позицията, само че също се афишира толкоз изрично срещу имунизацията на деца. НиЛо, която единствено преди няколко седмици се подложи на скъпоструваща намеса за увеличаване на дупето, не желае да подлага 9-годишна Никол на ваксина. Въпреки неналичието на наложителен детайл в процеса на имунизация измежду децата Николета е безкомпромисна в отношението си. Още преди година тя съобщи позицията си в мрежата, написа „ България през днешния ден “.

„ При мен коронавирусът протече доста тежко. Бях 20 дни на антибиотик. Няколко пъти обмислях дали не е по-добре да ме одобряват в болница. Имаше дни, в които не можех да стана от леглото, получавах зной, дишах мъчно. По всяка възможност съм се заразила от Николай, само че при него нещата се разминаха много леко. Колкото до това дали съм спокойна, че към този момент съм от тима на оздравелите - не мисля, че е по този начин. Все още ме е боязън да не се заразя наново “, съобщи тогава някогашната плеймейтка, като акцентира, че е срещу имунизирането. Загадка остава дали Николета си е била ваксина. Предвид непрекъснатите ѝ пътувания чужбина и приема ѝ в болница поради уголемяването на дупето, Лозанова може и да си е блъснала най-малко една доза.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР