Не, не е целулита, нито стриите. Не става дума за

...
Не, не е целулита, нито стриите. Не става дума за
Коментари Харесай

Ето какво гледа мъжа, когато дамата се съблече

Не, не е целулита, нито стриите. Не става дума за нищо от това, което е призрачен сън за множеството дами.
Жените са в положение, преди първия секс с нов сътрудник, да прекарат часове на препарати, които допускат коафьор, епилация, маникюр, педикюр, намазване с кремове, избор на долни дрехи …

В желанието си да бъдат съвършени, дамите в действителност се трудят към външния си тип за първия секс. Въпреки това, доста от тях не знаят, че мъжете, в този случай, първо виждат нещо напълно друго, за което не са нужни часове за конфигурация, нито пари.
„ Позата е преди всичко “, декларирали мъжете в изследването, което предава „ Woman’s Health “. За тях е значимо, защото се отнася дамата, когато е гола, какъв брой самочувствие има, дали се радва на секса.

Мъжете просто обичат женското тяло, без значение от това дали е красиво, или не. Обичат дамата, която дава и отвръща с целувки, която има същата сила като мъжа, който е в леглото, само че и която знае да поеме самодейността.

Също по този начин, ходовете, които прави дамата, за мъжете са доста по-важни от стриите или целулита. Казват, че желаят, когато видят, че дамата е спокойна и предразположена, когато ходовете им демонстрират какъв брой се радва, когато е подготвена на разнообразни пози и изпробване.

И най-после, когато дамата се съблече гола, мъжете не престават виждат нейните очи, вярвате или не. Казват, че очите са по-секси от всичко останало, че могат да разоръжават, а гледането право в очите по време на секс е афродизиак.

Източник: За дамата
тагове мъж дама
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР