Изглежда няма край на изобретателността в изследванията на рака –

...
Изглежда няма край на изобретателността в изследванията на рака –
Коментари Харесай

„Нов поглед върху триковете, които раковите клетки използват, за да продължат да растат, може да помогне да се победи болестта“

Изглежда няма завършек на изобретателността в проучванията на рака – най-новото изследване на Imperial College London даже дава обещание да ограничи разпространяването му.

Забелязах, че телевизионните реклами за проучване на рака са се трансформирали от „ Заедно ще победим рака “ на „ Заедно ще победим рака “. И в огромна степен побеждаваме рака посредством работата на Imperial. Раковите кафези могат да трансформират формата си, с цел да пътуват из тялото и да се популяризират (метастазират), само че по какъв начин те знаят по кое време да създадат това остава неуловимо.

Изследователите към този момент са употребявали нова техника за идентифициране на два гена, които управляват по какъв начин меланома раковите кафези на кожата трансформират формата си в отговор на околната среда – предлагайки две евентуални цели за медикаменти, с цел да спрат разпространяването му. Раковите кафези могат да придобият форма на свредло, с цел да „ обхванат “ през плътна тъкан като кост; или кръгли и меки, с цел да се прокарат през меките тъкани и да попаднат в кръвта.

Посл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР