„Не можете да си позволите облигация от 200 000 долара?“: Адвокатите се питат защо „милиардерът“ Тръмп се нуждаеше от помощ от обезпечител

...
Бившият президент Доналд Тръмп работи с местна компания за облигации
Коментари Харесай

Бившият президент Доналд Тръмп работи с местна компания за облигации в Джорджия, за да плати сметката за неговата гаранция от 200 000 долара , според Atlanta Journal-Constitution. Главният изпълнителен директор на базираната в Лорънсвил, Джорджия, Foster Bail Bonds LLC, Чарлз Шоу, потвърди пред изданието в четвъртък вечерта, че компанията ще публикува облигациите на Тръмп, но не потвърди хонорара на бившия президент, който CNN съобщи, че ще бъде 10 процента, цитирайки анонимни източници.

„Донякъде изненадващо, защото това означава невъзвръщаемо плащане от $30 000 към облигационната компания“, написа държавният прокурор на Палм Бийч Дейв Аронберг на X, бивш Twitter. Други правни експерти също поставиха под въпрос решението на Тръмп да привлече помощта на компанията онлайн в четвъртък вечерта. „Защо един милиардер се нуждае от помощта на облигационна компания?“ попита адвокатът по националната сигурност Брадли Мос. „Човек, който притежава курорти и частен самолет, не може да си позволи гаранция от 200 000 долара?“ добави той.

Консервативният адвокат Джордж Конуей намери този ход за „наистина озадачаващ“. Той написа в Туитър: „Ако имате парите, изглежда е загуба на пари да използвате служител под гаранция. Единствената причина, за която се сещах, е, че той не искаше да използва собствените си пари и вместо това избра да вземе своя PAC хитът за таксата за свързване. Не знам дали има смисъл, но кой знае?"

Преглед на коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР