Не можем да се каже, че на Том Круз му

...
Не можем да се каже, че на Том Круз му
Коментари Харесай

Бившата на Том Круз е вече сгодена

Не можем да се каже, че на Том Круз му върви изключително доста в любовта, тъй като през годините е имал не една и две връзки, които са се проваляли.

Една от последните му бе с Хейли Атуел, която има роля в " Мисията невъзможна: Пълна отплата - част първа ". Двамата на два пъти се събираха и разделяха, като през лятото на предходната година публично всичко сред тях завърши.



Но 41-годишната актриса много бързо си откри нова половинка в лицето на Нед Волфганг Кели. За връзката им се заприказва за първи път през юли предходната година, като явно се развива добре и бързо.

Защото съгласно „ Дейли мейл ”, Кели и Атуел са сгодени. Това излиза наяве от профила на Кели, в който той написа, че е предложил на половинката си по време на екскурзия до Венеция. Предложението е пристигнало в кухненската част от нает от тях апартамент, като Кели разяснява, че в никакъв случай не е бил заинтригуван от това да се ожени.



Но си е трансформирал мнението, когато се е срещнал с Хейли Атуел. Едва ли скоро ще разберем повече детайлности към връзката им, тъй като двамата заобикалят публичното внимание доста ловко.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР