Не можем да говорим за ad hoc мнозинство, имахме кризисна

...
Не можем да говорим за ad hoc мнозинство, имахме кризисна
Коментари Харесай

Политолог: Този парламент ще продължи като бойно поле

„ Не можем да приказваме за " ad hoc " болшинство, имахме спешна обстановка три дни ”. Това разяснява политологът Калоян Методиев в предаването „ Офинзива ” по.

„ Не одобрявам Вежди Рашидов. Той е определен единствено въз основата на своето ЕГН . На базата на търсения компромис сред партиите. От там насетне този парламент ще продължи като полесражение , разграничителните линии ще са доста, ще има плаващи болшинства. Още идната седмица ще забележим по какъв начин партии, които доскоро се нападнаха по най-краен метод, ще образуват болшинства по други въпроси – дали ще е оръжие за Украйна или пазаруване на ново въоръжение ”, разяснява Методиев.

Според него Корнелия Нинова е изнесла рецесията на гърба си и де факто я е решила . „ На мен ми припомня на четворната коалиция от преди няколко месеца. На процедура тя и там играеше ролята на умиротворител, когато Политическа партия и Има Такъв Народ се хванаха за гушите ”, сподели Методиев.

Според политолога Политическа партия вършат неточност и стартират да замязват на Има Такъв Народ в предходното ръководство . „ Нямаме потребност от този модел на деструктивизъм, на сръдни, на крайности. Ще сме очевидци на доста тежък парламент и най-лесното в него ще е да плюеш всеки за всичко ”, сподели Методиев
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР