Не може да се допуска ситуация, в която представители на

...
Не може да се допуска ситуация, в която представители на
Коментари Харесай

Т. Дончев: Не може да се допуска представители на властта да воюват с медии



Не може да се позволява обстановка, в която представители на властта водят война с медии, сподели вицепремиерът Томислав Дончев във връзка абсурда с изявленията по „ Нова телевизия “ на Антон Тодоров от ГЕРБ и различен заместител министър-председател Валери Симеонов .

В позицията Симеонов разгласи и че няма никакво желание да се извинява за думите си. Томислав Дончев посочи, че не може да се извинява от името на Валери Симеонов. Вместо това той предложи депутатът от ГЕРБ  Антон Тодоров  и Валери Симеонов да бъдат поканени в ефира на национална телевизия и да им бъде дадена опция да обяснят какво са желали да кажат, в случай че има потребност да се извинят:

Аз не мога да се извиня от името на сътрудника Симеонов. Той може да смята, само че може и да не смята, това си е негова персонална позиция, че има потребност от опрощение. Темата с правото на журналиста да приказва това, което смята за вярно, да показва позицията си, не може да бъде сложена под въпрос - това е най-висшият свят стандарт.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР