Не може да има паралел с онзи изверг. Нито е

...
Не може да има паралел с онзи изверг. Нито е
Коментари Харесай

Тити Папазов отговори за видеото, в което разказва как подстригал гадже, за да го накаже

" Не може да има паралел с оня изрод. Нито е била бита, не съм я докоснал, нито е рязана, нито е кълцана. Атаката е преднамерена. Всички, които популяризират това, като влезеш при приятелите им изплува едно известно име, което заплаши със гибел Наско Сираков. Ама всичко мина и не се пита какво се случи с този случай. Все отново става въпрос за запис отпреди 4 месеца - 15-и март и случай отпреди 28 години ", съобщи Тити Папазов във връзка на публикувания в обществените мрежи клип с него, в който споделя по какъв начин хванал своя другарка в невярност и й подстригал косите.

" Пълни неистини са, че е била малолетна. Беше на 19 година Това се случи в края на август, началото на септември 1995 година Тя е родена на 15 май 1976 година Да, не си говорихме една година, само че по-късно подновихме диалозите. След това отиде да живее в чужбина. Била емигрирала. Кой емигрираше през 1995-а ", изясни баскетболният треньор.

" Дори не знам за какво описах това. Сигурно Тото ме е питал. Случило се е. Бяхме млади, малко буйни, повече глупави ", добави Папазов, предава 24chasa. 

По-рано през днешния ден публикувахме видео, в което треньорът по баскетбол признава в подкаста на Йонислав Йотов-Тото, че е подстригал жена за наставление. 

Видеото е оповестено преди няколко месеца, а по-късно бе изтрито, след като придоби изключителна известност и провокира отвращение в обществените мрежи. 

Според певицата Йоко Захариев, съученичка на жертвата, момичето е било вързано с белезници и държано срещу волята му от Папазов:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР