Не може да има Младост 5, но Горубляне ще се

...
Не може да има Младост 5, но Горубляне ще се
Коментари Харесай

Гръмка новина: Нов квартал с къщи ще изникне в София!

Не може да има Младост 5, само че Горубляне ще се развие по метод, който може да послужи за образец на останалите региони в столицата. Това сподели арх. Румен Русев - доскорошен областен кмет на Младост и претендент за нов мандат от АТАКА.

„ Кварталът има голям капацитет, възнамерявали сме и напълно скоро ще стартира реализирането на план за цялостен нов квартал с къщи върху познатите на всички диги.

Нещо нечувано се случи с цените на жилищата у нас

Това ново строителство ще бъде подчинено на ясни правила. Заявихме ги пред всички заинтригувани страни, обсъждахме ги и имаме цялостно единодушие.

И вложители, и жители знаят какво тъкмо да чакат и какъв ще бъде позитивния резултат от протичащото се. Аз настоявам, че този модел, който съм въвел, може да служи като пример за работа във всички региони на София”, сподели той в утринния блок на Българска национална телевизия.

На въпроса дали този нов квартал няма да повлияе отрицателно върху и все още тежкия трафик в Младост, Русев отговори:

„ Дострояването на Околовръстното шосе от Младост 4 до изхода към автомагистрала „ Тракия “ и построяването на продължението на бул. „ Копенхаген “ са двете ограничения, които ще облекчат трафика и ще създадат живота на хората от Младост доста по-приятен.

Дебатираме интензивно със Столична община графика за осъществяване на тези основни инфраструктурни проекти”.

„ В Младост има центрове и бизнес като в огромен европейски град. Той сигурно ще се развива динамично и отсега нататък, само че аз знам по какъв начин да това да се случва без отрицателни последствия като тапи и замърсяване”, сподели претендентът на АТАКА и доскорошен изпълняваш длъжността областен кмет.

Рекордна смяна в цените на парцелите в София

Русев, който е проектант по специалност, има изясненост по какъв начин трайно да се приключи и спорът сред жителите на региона и притежателите на терени в междублоковите пространства.

„ За последната година намерихме решение за шест такива случая. Останаха още 12 сходни проблема, по които работим интензивно. Надявам се до края на годината да бъдат решени дефинитивно.

„ Младост “ има потребност от ред и успокоение, а не от непрекъснати смени на ръководството и непрестанни скандали”, сподели сегашния кмет на региона.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР