Не може човек като Настимир Ананиев, който сме виждали на

...
Не може човек като Настимир Ананиев, който сме виждали на
Коментари Харесай

Георгиев, ГЕРБ: Как служителки на Nexo с 40 хил. лева годишна заплата са дарили 20 хил. лева на ДБ?

Не може човек като Настимир Ананиев, който сме виждали на жълтите павета през 5 разнообразни обединения, да приказва за човек който 12 години е бил министър председател. Трудно е моралът да идва от хора, които 5 пъти са си сменяли партията. Това съобщи пред БТВ Георг Георгиев, народен представител от ГЕРБ- и водач на М. Той отговори на Ананиев от Политическа партия, който съобщи в присъединяване преди него, че Бойко Борисов го е боязън да се появи на жълтите павета. 

Настимир Ананиев е бил съучастник на един от най-издирваните криптообвиняеми в света. В Съединени американски щати проверяват криптосхемата на Nexo, в която виждаме и лица от " Продължаваме промяната ". Питаме " Промяната " - кой мята " калта "?! Файненшъл Таймс, Ройтерс, английската работа за сигурност, прокурорите на 8 американски щата, в това число и на Ню Йорк ли, добави Георгиев. 

Според израелското следствие през Нексо са минали над 100 транзакции за " Хамас ", сподели още той. 

179 000 от 221 000 лева общи дарения за " свещената крава " на Политическа партия - " Демократична България ", са дарени от чиновници на Нексо. Как служителки с 40 000 лева годишна заплата са дарили в персонално качество по 20 000 лева за " Демократична България ", попита депутатът. 

" Продължаваме промяната " са получили над 1 милион лв. дарения, само че няма и ред пояснение - най-прозрачната и цифровата партия не се е отчела в уеб страницата си, разкри той. 

Цялата тази " Промяна " е облачна и крипто! Те са фабрика за заблуда. Опитаха да ни създадат аватари, които да ръководят. Всичко, което видяхме от " Промяната " е заблуда - къде е евтиният ток, танкерите с газ, мостовете и тунелите, попита Георг Георгиев. 

Относно третия мандат, депутатът от съобщи, че ще проявят почитание към всеки, на който е даден мандата и опита да сформира държавно управление. " Бойко Борисов няма проблем да се срещне с всеки от партийните водачи ". 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР