Не мога да си обясня защо на места се гласуваше

...
Не мога да си обясня защо на места се гласуваше
Коментари Харесай

Гамизов обясни на Менда, защо хората мразят ГЕРБ

”Не мога да си обясня за какво тук-там се гласуваше от ненавист към ГЕРБ... ” Това сподели депутатката и шафка на комисия в Народното събрание Менда Стоянова. Общественикът Сгефан Гамизов и изясни, за какво е по този начин.
Защото ви ненавиждат г-жо Стоянова? В годината, когато взехте властта (2009), в България се родиха 78 хиляди деца. През тази (2019), ще се родят към 48 хиляди деца. Емиграцията е все по този начин висока - 50 хиляди души на година, които бягат от този метод на ръководство и живот.. На трето място сме по смъртност в света. Слугуване на Путин и другаруване с Ердоган. Корупция, цензура, принуда и боязън. Руски газ, съветска агитация по малките екрани и другите медии, съветски хибридни военни енергийни планове, обособяване от западните ни съдружници, а на запад са децата на България избягали от всичко това - 2 милиона и половина българи.

Поголовна бедност за 2/3 от българите в България и големи благосъстояния за придворните ви олигарси. Толкова ли е изненадващо, че ви ненавиждат при всички тези обстоятелства? Наистина ли не може да си го обясните при тези обстоятелства? 80% от българите, дали са леви или десни, считат, че сте ги предали и не спирате да им вършите несгоди. Това са обстоятелствата!

Стефан Гамизов

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР