Не мога да се съглася с предлаганата актуализация на бюджета

...
Не мога да се съглася с предлаганата актуализация на бюджета
Коментари Харесай

Милка Христова, БСП-София: Не съм съгласна с актуализацията на бюджета на Столична община

Не мога да се съглася с предлаганата актуализация на бюджета на Столична община. Това сподели по време на съвещанието на СОС Милка Христова - заместник-председател на СОС и на непрекъснатата комисия по опазване на здравето и обществена политика и член на Постоянната комисия по стопанска система и благосъстоятелност, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус ".
Тя поддържа петицията на поданици на столичния регион " Овча купел ", които събират подписи под митинг против решението на столичния кмет Йорданка Фандъкова да замрази ремонта на ул. " Народно хоро " в квартала и на реконструкцията на минералната баня в Горна баня. Според Христова в предлаганата актуализация на бюджета се занемарява главния приоритет, в това число и на ГЕРБ - точно работата в кварталите.
„ Въпреки обещанията, които дадохме на софиянци и се опитахме да ги подплатим с увеличение на налозите, първото, на което посягаме, е отвод от това заричане. Преди няколко месеца приключи предизборната компания, лайтмотив беше внимание на регионите и кварталите и увеличение на средствата на вътрешнокварталната улична мрежа. Увеличихме два налога - за МПС и безплатно придобиване на имущество. Точно активността, която касае поддържане на уличната мрежа - понижаване с 5,5 милиона включително и „ Народно хоро ", за настоящи поправки понижаваме със 7 милиона ", посочи зам.-председателят на СОС.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР