Не мога да разбера как не им писва на хората

...
Не мога да разбера как не им писва на хората
Коментари Харесай

Зуека проговори! Изненадващо разкри подробности за новия си ...

Не мога да схвана по какъв начин не им писва на хората да ме разясняват. Живейте си живота. Това съобщи в ефира на bTV актьорът Васил Василев - Зуека, който реши да се реалокира отвън България.

" Затова съм на тоя свят аз - да си пребивавам живота, да си върша наслаждение, да върша това, което обичам и мога. Не съм дезертьор, бе хора. Живеем в Европейски Съюз всички, просто си взех къща на друго място. Това е всичко ", сподели той.

" Децата са супер, още спят. Имаме разлика във времето, това са естествени неща. Снощи имаше празници тук и джангъри по улиците ", съобщи още Зуека.

" Стефан стартира учебно заведение на новото място и всичко върви добре ", описа Василев.

Той не пожела да разкрие къде тъкмо се намира. " Тези, които би трябвало да знаят, знаят ", добави шоуменът.

Зуека призна, че повече от 4 години е обмислял това решение. " Все отново се случи малко по-рано от плануваното ", съобщи актьорът.

" Ние не сме поставили хикс на страната. Нещата в България не са се трансформирали доста за 31 години. Това е една от аргументите. Дъщеря ми към този момент си хвана почти хляба в ръцете. Малкият е прекомерно дребен и желая за него да има друго бъдеще ", сподели той.

Васил Василев призна, че мечтае детето му да има умерено бъдеще: " Не желаеме да мислим по какъв начин ще се трансформира законът всеки ден с едно написано листче хартия. Конкретният мотив да решим това в този момент е икономическата обстановка в Европа. Мислехме това да стане по-нататък, само че по този начин ", съобщи още актьорът.

Той не пожела да разяснява злобарите си. " Аз не съм дезертьор, пребивавам в Европейски Съюз, отново го споделям. Имаше доста обиди в мненията по мой адрес. Свикнал съм с сходни неща, махнал съм с ръка и не преставам напред ", добави Василев.

Артистът призна, че доста хора са се пробвали да го спрат, само че решението е било взето фамилно. Той е безапелационен, че не съжалява, че се е преместил.

" Тук се усещам сигурен и спокоен. Приятно ми е, когато отивам до магазина и непознати ме поздравяват. Имам познати хора тук ", добави той.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР