Не мога да коментирам откъде идва атаката. Питайте тези, които

...
Не мога да коментирам откъде идва атаката. Питайте тези, които
Коментари Харесай

Отстраненият шеф на Сметната палата: Не мога да коментирам откъде идва атаката


Не мога да разясня от кое място идва офанзивата. Питайте тези, които са подписали плана за решение за моето освобождение.

Това съобщи в коридорите на Народното събрание освободеният преди минути ръководител на Сметната палата Цветан Цветков.

" Сметната палата постоянно си е изпълнявала прецизно отговорностите и в никакъв случай не се е замесвала в политически битки. Аз съм отпред от 8 години и постоянно сме изпълнявали отговорностите си. Ние съблюдаваме доста непоколебим закон. С отстраняването на ръководителя на Сметната палата не виждам по какъв начин ще се повлияе върху одите. През тези 8 години в никакъв случай не е оказван напън върху мен. Не желая да разясня сътрудници, с които съм работил 8 години ", добави още той. 

" Одитът за доклада на политическите партии не е завършил. Процедурата продължава и когато одитът завърши, се приема одитен отчет. За нас е доста по-важно да създадем един първокласен одитен отчет, въпреки и да нарушим периода. За мен това е доста по-важно. Не знам накъде ще поема в този момент. Всичко се случи доста бързо и към момента не мога да го осмисля. Не е имало никакви знаци, че се готви да бъда заменен ", приключи Цветан Цветков. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР