Не мога да коментирам дали е лъжа и дали е

...
Не мога да коментирам дали е лъжа и дали е
Коментари Харесай

Гюров: Не офертираме, не купуваме и не раздаваме постове

" Не мога да разясня дали е неистина и дали е имало среща, не мога да потвърдя ". Това отговори ръководителят на ПГ на " Продължаваме промяната " Андрей Гюров пред публицисти в Народното събрание на въпрос дали е почнало тъй наречените " офертиране " от Кирил Петков към депутати на " ИТН ". По-рано през днешния ден Тошко Йорданов съобщи, че се водят диалози с трима-четирима депутати от парламентарната им група, един от които Кирил Симеонов.

" Тази реторика не идва от нашата парламентарна група. Ние не офертираме, не купуваме и не раздаваме постове и бюджети за ръководство. И това е повода да се стига до такова напрежение в обединението и излизане на съдружни сътрудник. Нашата политика не е основана на общи цели и правила, които отстояваме. ", съобщи Гюров. 

" Искам ясно да заявя, че пред страната има няколко съществени цели и цели , които би трябвало да реализираме в този парламент. Те са преди всичко, приемането на актуалицацията на бюджете, подкрепяне на жителите, приемане на законите в енергетиката с цел да може бизнеса да получи облекчения с цената на тока . Приоритет номер три продължава да бъде КПКОНПИ, битката с корупцията и да не забравяме, че до края на годината би трябвало да се одобряват 22 закона, които да подсигурят получавенто на 6 мириарда лв. по Плана за възобновяване и резистентност. ", обясин Андрей Гюров

" Всеки народен представител, който може да се припознае в тези цели, е добре пристигнал да обезпечи болшинството в този парламент. Мисля, че сме в стадий, в който всеки би трябвало да се дефинира. Дали е част от статуквото и някогашния модел, който се опитваме да премахнем или е за това България да има разцвет да вървим към по-нормална, правова страна ", приканва Гюров. 

" Не виждам проблем в такива срещи . Ние заяваме какви са нашите цели, всеки, който се припознава в тях, е добре пристигнал ".

" Ние беседваме с всеки , който се обърне към нас и нямаме какво да крием ", изясни Гюров.

На въпрос дали от Продължаваме промяната са се обърнали и към други депутати с изключение на тези от групата на " ИТН ", Гюров изясни: 

" Не единствено от " ИТН ", ние се обърнахме и сме подготвени за диалози с всички депутати, които желаят да осигурим болшинство, обединено не към постове, бюджети и изгоди, а обединени към цели и цели ", безапелационен е Гюров. 

" Всичко това не може да се случи, в случай че в Народното събрание няма болшинство . Затова всеки народен представител, без значение от коя парламентарна група, би трябвало да се обърне вътре в себе си, към своя честен компас и да каже кои са значимите неща за страната и дали може да ги сложи над персоналните и парламентарните ползи ", изясни Гюров. 
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР