Не мога да кажа, че трябва да бъдем спокойни. Службите

...
Не мога да кажа, че трябва да бъдем спокойни. Службите
Коментари Харесай

Борисов: Трябва да сме бдителни и категорични срещу тези, които сеят терор

Не мога да кажа, че би трябвало да бъдем спокойни. Службите би трябвало да бъдат доста деликатни и бдителни. Имаме общности, които с ненавиждат, имаме атентат в Сарафово. Трябва да сме доста деликатни, и в изрече и дейностите си. Твърди и безапелационни против тези, които сеят гнет. Това разяснява лидерътна ГЕРБ Бойко Борисов след Председателския съвет в Народното събрание. 

Той посочи, че обсъжданата информация на председателския съвет   е конфиденциална.

Вярвам в службите, имам вяра в „ Гранична полиция “. Дано огромните играчи в международната политика намерят мъдрост, добрина – поради всички хора по света. Това е хилядолетно тленен спор. Надявам се да има доста политическа мъдрост в международните водачи, съобщи Борисов.

Хубаво е, че поставихте въпроса за Нагорни Карабах. Там нещата станаха толкоз небрежно, толкоз силово. Тлеещ спор от доста години. Израел е нещо напълно друго. Самолетоносачи са към този момент там, разпростират се. Украйна ще мине на назад във времето. Целия фокус на света ще бъде към Израел и Палестина. Много комплицирана конюнктура, означи още Бойко Борисов.

 

На въпрос дали е трябвало водачите на парламентарно показаните партии да участват на консултативната среща при президента, Борисов отговори: Денков, в случай че е имал предпочитание да отидат партийни водачи, щеше да желае КСНС. Днес са тук и вършим същото упражнение. 

Той разяснява и думите на президента Радев за дефицити в защитата:  „ Последните три години какви ограничения бяха взети. 2009 година на Нова година в 00.00 часа ни извадиха от сметките и платихме контрактуваните от нас Спартани. Ако се приказва за възобновяване на Българската войска – това се дължи единствено на нас. Не помня различен да е давал средства за БА. Договаряме „ Страйкър “. Какво се направи, с изключение на производството на генерали, през тези три години. Какви пари се дадоха от бюджета, какво се купи, какво се реформира, стига единствено са намирали недостатък. Ние сме държавните управления, което е дало най-вече пари за заплати, персонален състав, ремонт на учебни заведения, осъществяване на интернационалните учения. Стига приказва назидателно. След трите години безпорядък има недостиг в защитата “. 

Вота на недоверие 

Ще подкрепим държавно управление, изключително в изискванията на такава интернационална конюнктура. Представете си служебно държавно управление и нови избори, плюс кметските. Това е едно време, в което опозицията може да изговори каквото има да споделя, безапелационен бе водачът на ГЕРБ.

novini.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР