Не мога да говоря за картел, но това, което НАП

...
Не мога да говоря за картел, но това, което НАП
Коментари Харесай

Румен Спецов: Нарушение при доставките на горива няма

Не мога да приказвам за картел, само че това, което Национална агенция за приходите е открила е, че нямаме нарушаване на доставките на горива, съобщи изпълнителният шеф на приходната организация Румен Спецов.

Във връзка с инспекциите в бензиностанциите след качването на цените на горивата и създалата се суматоха измежду хората, пред Българска национална телевизия Спецов разяснява: Не е вменявано на Национална агенция за приходите да открива картели, предоставено ѝ е да се търсят налозите и напредването на стоките.

Директорът на Национална агенция за приходите отговори и на обвиняванията от притежатели на дребни бензиностанции, че отношението към тях е друго от това към огромните компании.

" Не мога да приказвам от името на страната, а от името на Национална агенция за приходите. Аз имам пред мен цялото придвижване на цените в съответния ден. В Национална агенция за приходите постъпва ежечасна информация във връзка с продажбите и доста ясно се вижда по какъв начин в 10 ч. една от тези бензиностанции подвига цените на бензина на 3.15 лева В 15 ч. цената е 3.04 лева В 20 ч. цената още веднъж е 3.15 лева ", сподели Румен Спецов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР