Не мисля да влизам в политиката, независимо какво ще се

...
Не мисля да влизам в политиката, независимо какво ще се
Коментари Харесай

Гешев с голяма новина! Решението

" Не мисля да влизам в политиката, без значение какво ще се случи. За да си български политик, би трябвало да гледаш хората и да ги лъжеш в очите. Това качество не го притежавам.

Не затрупвам стандартите на българската политика, в случай че изобщо има стандарти сега. Аз си одобрявам работата и считам да си довърша мандата и да дочакам избрани хора да влязат в пандиза след влезнали в действие неоправдателни присъди. Ще бъда толерантен. Имам още 4 години. След 4 години ще го мисля. " Това съобщи в изявление за БНР основният прокурор Иван Гешев. 
-->
Според него сега се намираме в икономическа и обществена рецесия, а невиждано след 1989 година и в конституционна такава, с непопълнени сформира на над 80 органа.

" В тази обстановка да искаш да дестабилизираш една от дребното постоянни институции, която е последната бариера пред престъпността – прокуратурата, или да отстраниш избран човек, каквото несъмнено е задачата на някои " проектозакони ", значи, че нещо не е наред. Нещо седи зад това, което не е ползата на хората и на България. Надявам се да не е финансов запас. ", счита обвинител №1.

" Не може обяснението да е единствено непросветеност. С тези проектозакони искрено се забавляват студенти втори-трети курс. Нивото на подготвеност е извънредно ниско ", уточни той по отношение на проектозаконите, с които се декларира провеждането на правосъдната промяна. За плана на закон, с който се цели по-голям надзор върху активността на основния прокурор ", сподели още Иван Гешев.

" Това не е промяна. Това е съсипия и съсипване на една от дребното институции, която пази жителите. ", безапелационен е Иван Гешев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР