Не мисля, че съм феята на ин хаус поръчките. Това

...
Не мисля, че съм феята на ин хаус поръчките. Това
Коментари Харесай

Уволнената шефка на Автомагистрали: Не съм феята на ин хаус поръчките

Не мисля, че съм феята на " ин хаус " поръчките. Това заяви отстраненият шеф на „ Автомагистрали " Десислава Христова.

" Не знам дали да се хваля или да се обидя от думите на страителния министър, че надали не аз съм мозъка на ин хаус процедурите. Нито един контракт не е подписан от мен, нито един лев не е раздаден по мое време ", безапелационна бе тя. 
Бившата шефка на " Автомагистрали " уточни ново име в безкрайната серия за пътното строителство
Има ли интерес зад освобождението на шефката на " Автомагистрали "? Този въпрос излезе след изявлението на Десислава Христова в Студио Act...
Прочети повече
Тя изясни, че по нейно време единствено е подписан ин хауса за градежа на автомагистрала " Хемус " до Велико Търново. " Парите са преведени през 2019 година, когато аз не съм била в " Автомагистрали ", съобщи Христова в ефира на Нова телевизия.

По думите й във въпросната докладна, за която приказва министъра, няма нищо от това, за което приказва министъра. " Тази доклладна беше търсена с полицейски кучета в цялото министерство, без да ми се обадят на мен. Аз персонално я пратих сканирана на двамата отраслови зам.-министри и на идващия ден персонално Пенчев ми сподели по телефона, че то в тази докладна няма нищо ", разяснява тя.

" Мафията и задкулисието доста обичат да пришиват всякакви хора ", добави Христова.

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР